Wie wij zijn


 

Camerapil BV heeft zijn hoofdkantoor te ALMERE en is opgericht op 10 Oktober 2008 te Uithoorn.

De oprichter -Erik Herdes- is endoscopie verpleegkundige met een jarenlange ervaring in het uitvoeren en beoordelen van video capsule endoscopie opnames. Tevens organiseert Erik Herdes de geplande video capsule endoscopieŽn en voert deze uit.

Mede vennoot -Jos Lablans- is verpleegkundige, gezondheidswetenschapper en eigenaar van JNG consultancy is mede-organisator en tevens actief in de uitvoering van de videocapsule endoscopie.

Mede vennoot -Marco Oudkerk Pool- is practiserend MDL arts, heeft een ruime ervaring in de beoordeling van VCE en is medisch verantwoordelijk voor de beoordeling en advies.

Het personeel bestaat uit bij de MSRC (=Medisch Specialisten Registratie Commissie) geregistreerde maag-darm-leverartsen en gekwalificeerde (specialistische) verpleegkundigen met ervaring in darmdiagnostiek en videocapsule endoscopie in het bijzonder. Dit hoog gekwalificeerd medisch personeel is eveneens werkzaam in grote algemene ziekenhuizen waardoor kennis op het gebied van aandoeningen van het maagdarmstelsel gegarandeerd is. CameraPil bv draagt zorg voor professionele scholing en instructie van haar medewerkers.

Daarnaast maakt CameraPil bv gebruik van medewerkers die zorgdragen voor transport van de apparatuur. De medewerkers verrichten hun diensten op free-lance basis.
 

Erik Herdes

Erik Herdes

Jos Lablans

Jos Lablans

Jos Lablans

Marco Oudkerk Pool